Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Recept - Dryck

Absolut Neon Nights

Varje droppe Absolut produceras i Åhus. I Skåne växer vetet, som ger Absolut dess mjuka sädeskaraktär. Absolut görs av höstvete eftersom många hundra års erfarenhet har visat att denna vetesort är idealisk för tillverkning av kvalitetsvodka. Även Absoluflaskan, som inspirerats av en svensk medicinflaska från 1700-talet, tillverkas i Åhustrakten. Avnjut Absolut Vodka i den här uppfriskande drinken med smak av ingefära, grapefrukt, citron och hallon.

Neon-nights.jpg
5 cl Absolut Vodka
3 cl citronjuice
3 cl grapefruktjuice
2 cl sockerlag
0,5 cl ingefärssockerlag (1 del ingefärsjuice och 3 delar sockerlag)
sodavatten
4 st hallon
 

INSTRUKTIONER

Steg 1

Blanda 3 delar sockerlag och 1 del färskpressad ingefärsjuice.

Steg 2

Häll Absolut Vodka, citronjuice, grapefruktjuice, sockerlag, ingefärssockerlag och hallon i en shaker och häll upp i ett highball-glas med is.

Steg 3

Toppa med sodavatten. Garnera med hallon och grapefruktzest.

Prenumerera på Absolut News!