Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
vin-header-3-cropped-and-compressed.jpg

Porträtt - Dryck

Gerard Higgins

Gerard Higgins är uppvuxen på en vingård New South Wales i Australien och är ny Brand Ambassador för Pernod Ricard Winemakers. Han är en energifylld person med stor entusiasm som brinner för vin och smak.

Gerard Higgins High Res.JPG

Master of Wine

Gerard är utbildad sommelier och läser just nu de sista kurserna på sin Diploma med siktet inställt på en Master of Wine. Han har jobbat tio år på restaurang i Sydney som högra hand till landets topp-sommelier och fick snabbt utmärkelsen ”Awarded Young Sommelier”. 

”Pernod Ricard har världens bästa vinportfölj"

Han har bara jobbat på Pernod Ricard i sju månader men har redan hunnit resa runt till alla världsdelar och besökt vinerierna och tycker att Pernod Ricard har världens bästa vinportfölj när det kommer till kvalitet och volym.

 

Hans favoritviner i Pernod Ricards portfölj är många men han älskar Jacob’s Creek Heritage-serien och Kenwood, Ysios, samt Campo Viejo. Husets champagner kvalar alla in på topplistan.

 

Vi är väldigt glada för att få ha Gerard här hos oss i Sverige!