Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Fizzy Peachtree

Fizzy Peachtree är en modern och "spritzig" drink med en lägre alkoholhalt än klassiska drinkar. Peachtree är en likör som har smak och doft av färska persikor, den görs efter ett gediget utformat recept.

peachtree_web_2.jpg
RECEPT
40 ml Peachtree
10 ml färskpressad lime
100 ml Sodavatten
2 skivor persika

Så här gör du...

Häll den färskpressade lime juicen i ett vinglas, lägg isen på toppen och häll Peachtree och soda vatten över isen. Rör försiktigt och fyll glaset till toppen med fler isbitar, garnera med två skivor persika.

Peachtree, världens mest sålda persikolikör

Peachtree har smak och lukt av färska persikor, likören görs efter ett välavägt recept och passionerad destillation. Smaken av Peachtree uppfattas som sublim, med en rundad persikorsmak och karakteristisk långvarig eftersmak..