Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Nyhet – Crisp Rosé från Jacob's Creek

Vi startar rosésäsongen genom att lansera ett nytt, krispigt boxrosé. Jacob’s Creek Crisp Rosé har en ungdomlig och livfull doft av jordgubbar och rosenblad som passar vårens och sommarens långa och ljusa kvällar perfekt. Inslagen av röda bär, blodapelsin och smultron resulterar i en ren och fruktig känsla som gör att den passar utmärkt precis som den är, eller till lättare rätter som sallad, kyckling, fisk och skaldjur. Jacob’s Creek Crisp Rosé finns i Systembolagets ordinarie sortiment från och med första mars.

landing_page_image_crisp_rose.jpg
PASSAR TILL
Att sippa på eller
lättare rätter som:
- Sallad
- Kyckling
- Fisk
- Skaldjur

Lär dig mer om Jacob's Creek Crisp Rosé

På vingårdarna i sydöstra Australien skördas de noga utvalda druvorna som möjliggör den fina balans mellan sötma och syra som karaktäriserar Jacob’s Creek viner.

Det nylanserade Jacob’s Creek Crisp Rosé är inget undantag. De noga utvalda druvorna skördas under natten då den svala temperaturen hjälper till att bibehålla druvornas syra. De pressas sedan direkt efter skörd under kort kontakt med druvornas skal – en förfinad framtagningsprocess som ger vinet dess ljusa korallrosa färg och en perfekt balans mellan en djup fruktighet och hög syra.