Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
  • Rum HEADER 1 (cropped).jpg
  • HCL HEADER 8.jpg
  • HCL HEADER 10.jpg
  • HCL HEADER 9.jpg
  • HCL HEADER 5 (cropped).jpg
  • HCL HEADER 6.jpg
  • HCL HEADER.jpg
  • HCL HEADER 1 (cropped).jpg

Havana Club Rom

En kubansk cocktail förtjänar Havana Club!

512x256_logo_havana_club.gif

Havana Club

"Art, heritage and excellence"

Havana Club - äkta kubansk rom

Havana Club är den enda kubanska rommen och dess ”Maestros Roneros” är de som säkerställt överlevnaden av Kubas extraordinära tradition av romtillverkning.

Havana Club - sockerrör från Kuba

Havana Club framställs enbart på kubanska sockerrör vilket gör varumärket unikt i världen. Vid den första pressningen erhålls en vacker, mörk nektar. Det är denna nektar, eller melass, som utgör råvaran i kubansk rom. Kubas klimat är helt idealiskt för odling av sockerrör och den kubanska råvaran är den erkänt bästa i hela världen.

Havana Club - rom för kubanska cocktails

På Kuba, Havana Clubs hem, föddes och frodas sensuell dans och medryckande musik. Romcocktails i världsklass – Mojito, Daquiri, Mulata och Cuba Libre. Anledningen är rommens kvalitet, lidelsen och uppfinningsrikedomen hos de lokala bartendrarna. 

Hitta din favoritrom!

www.havana-club.com

Inspiration

Recept - Dryck

Havana Club Cuba Libre

Havana Club Añejo Especial är en blandning av rom från olika årgångar. Havana Club’s Maestro Ronero väljer ut fat med olika lagringstid för att ta tillvara på den ljusa rommens fräschör i kombination med den mörka rommens rondör och fatkaraktär. Havana Club Añejo Especial har en tydlig sockerrörssötma med inslag av honung, vanilj och kanel. Lång, kryddig eftersmak med härlig sötma. Receptet på den populära drinken Cuba Libre hittar du här!

Läs mer

Recept - Dryck

Havana Club Daiquiri

Läs mer