Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
  • Kahlua HEADER 2.jpg
  • 1024x512_header_varumarken_kahlua_header1.jpg
  • 1024x512_header_varumarken_kahlua_header2.jpg

Kahlúa Likör

Kahlúa är originalet bland kaffelikörer och började tillverkas 1936 i Veracruz, Mexiko.

512x256_logo_kahlua.gif

Kahlua

”The Legendary Coffee Liqueur”

Kahlua - legendarisk kaffelikör

Kahlúa framställs av finaste Arabica-kaffebönor. Bönorna rostas och blandas samman med sockerrörssprit och sötas med vanilj för att få fram den unika smaken av Mexikos varma och fuktiga högland. Kaffeplantorna odlas under träden, så att bönorna kan mogna långsamt i skuggan utan användning av bekämpningsmedel. De mogna bönorna i Kahlúa är handplockade, tvättade och soltorkade.


Kahlúa -  bartenderns favorit


Kahlua kaffelikör är använd och omtyckt av bartenders världen över. Kahlua är också nyckelingrediens i de mytomspunna drinkarna Black Russian och White Russian. 

Hitta din favoritlikör!

www.kahlua.com

Inspiration

Recept - Dryck

Kahlúa White Russian

Kahlúa framställs av finaste Arabica kaffebönor som rostas och blandas samman med rom sockerrörssprit och sötas med vanilj för att få fram den unika smaken utmärkande för Kahlúa. Kahlúa har en doft av nyrostade kaffebönor, vanilj och har en exotisk kaffesmak i kombination med lätt vaniljsötma och kryddor. Här är receptet på den klassiska drinken White Russian med Kahlúa, vodka och grädde. Drinken är drinkarnas filmstjärna!

Läs mer