Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
  • 1024x512_header_ricard_header1.jpg
  • 1024x512_header_varumarken_ricard_header2.jpg
  • Scène apéritive 2_large.jpg

Ricard Pastis

Ricard kallas i Frankrike för "Solskenet från Provence".

512x256_logo_ricard.gif

Ricard

”The King of Pastis”

Ricard - kungen av pastis

Ricard är världens bäst säljande anis-baserade spritsort. Vad som gör denna pastis unik är dess oefterhärmliga smak och unika produktionsmetod som garanterar kvalitet och en förnämlig karaktär. 

 

Ricard - originalet från Marseille

 

Ricard Pastis de Marseille är originalet. Denna storsäljare skapades av Paul Ricard 1932 och är sedan dess en integrerad del av den franska dryckeskulturen. Pastis är en ört och kryddsprit med stjärnanis från Sydostasien och lakritsrot från mellanöstern.

 

Ricard - fransmännens favoritaperitif


Ricard dricks med fördel som aperitif. Aperitifen serveras väl kyld och utblandad med fem delar vatten innan maten. Ricard blir vid tillsats av vatten gul i färgen.

Hitta din favoritaperitif!

www.ricard.fr