Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Beefeater Gin – smaken av London

Beefeater London Dry Gin har genom alla år förblivit trogen till sitt ursprung och är idag den enda premiumgin som fortfarande destilleras i huvudstaden. Beefeater London Dry Gin får sin distinkta och uppfriskande smak från växtriket. Enbär, apelsinskal, mandel, lakritsrot, kvanne, koriander och iris i en perfekt blandning ger den en frisk och balanserad smak. En nyhet för i år är Beefeater Pink, en rosa gin där de traditionella smakerna fått sällskap av aromen fån solmogna jordgubbar.

Beefeather_768x512[4].jpg
Beefeater - Världens mest prisbelönta gin.

B&T

Klassisk, svalkande och uppfriskande. Så här har en riktig G&T smakat de senaste 150 åren.

Ingredienser:

  • 5 cl Beefeater London Dry Gin
  • 10 cl av din favorittonic
  • Apelsin
  • Citron

Välj ett highball-glas. Häll först upp Beefeater London Dry Gin och sedan så mycket tonic att det fyller halva glaset. Tillsätt sedan is - det finns ingen anledning att snåla, ju mer desto bättre. Lägg sedan i en rundel av apelsin och en av citron. Fyll sedan upp med tonic till kanten och rör om. I en komplicerad värld kan perfektion vara så här enkelt!

Beefeater Pink & Tonic

Säsongens bästa G&T skänker ett helt nytt, rosa skimmer till din klassiska favoritdrink.

Ingredienser:

  • 5 cl Beefeater Pink
  • 15 cl av din favorittonic
  • Jordgubbar

Fyll ett highball-glas med en generös mängd isbitar. Häll upp Beefeater Pink och tillsätt sedan tonic. Rör varsamt och garnera med halva, färska jordgubbar. Lev livet lite mer rosa i sommar!