Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Poppa och Spritza

Aperitivo Spritz – En bubblande nyhet! Tröttnat på att blanda spriztar till dig och dina vänner? Med bubblande Aperitivo Spritz från Jacob's Creek serverar du gästerna utan att behöva svettas över att få ihop olika ingredienser. Aperitivo Spritz är en drickklar produkt med en uppfriskande smak av blodapelsin, en hint av bittersöt citrus med en underliggande krispighet från det mousserande vinet som är gjort på Gleradruvan.

landing_page_image_2.jpg
RECEPT
15 cl Aperitivo Spritz
1/2 Apelsinskiva
Rikligt med is

Så här gör du...

Välj ett större glas, vi föreslår ett vinglas! Fyll glaset till hälften med is, häll kyld Aperitivo Spritz över isen i glaset. Garnera med en halv skiva apelsin och servera!

Lär dig mer om Jacob's Creek Aperitivo Spritz

Jacob’s Creek Aperitivo Spritz har en elegant profil av blodapelsin och noga utvalda örter av cinchona (kinaträd) och lakritsrot som ger en läcker, bittersöt citrussmak.

Trina Smith är vinmakerskan som antog utmaningen att hitta den perfekta balansen av den saftiga smaken från solmogen blodapelsin och australiensiskt vin gjort på druvan glera.

Jacob’s Creek Aperitivo Spritz är klar att servera som den är, bara att hälla upp över is och dekorera med en skiva röd grapefrukt.