Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

VÄRNA OM URSPRUNG OCH TERROIR

Varenda en av Pernod Ricards produkter hämtar sin karaktär ur sitt ursprung, sin terroir. På det här området fokuserar vi på att vårda produkternas terroir och dess biologiska mångfald, samtidigt som vi svarar på utmaningar förknippade med klimatförändringar för att säkerställa ingrediensernas kvalité både på kort och lång sikt.

  1. Biologisk mångfald– till 2030 ska samtliga bolag i koncernen ha ett pågående strategiskt projekt för att möta de mest akuta frågorna som rör biologisk mångfald.

  2. Regenerativt jordbruk– till 2025 ska koncernen utveckla pilotprojekt inom regenerativt jordbruk i 8 vinregioner – Argentina, Kalifornien, Cognac, Champagne, Spanien, Australien, Nya Zeeland och Kina – med syfte at höja kvaliteten på den brukbara jorden, avrinningen och ekosystemen. Till 2030 ska Pernod Ricard samarbeta med över 5 000 jordbruk för att ytterligare sprida kunskapen.