Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

VÄRDESÄTTA MÄNNISKOR

Pernod Ricards värdeord convivialité handlar om gemenskap, glädje och respekt för alla människor. På det här området fokuserar vi på ökad mångfald och rättvisa för alla, och att skapa förutsättningar för människor längs hela distributionskedjan.

  1.  Jämlikhet och framtida ledarskap– till 2022 ska koncernen ha jämlika löner över hela verksamheten och till 2030 ska samtliga medarbetare ha fått en så kallad future-fit-träning åtminstone var tredje år för att utveckla nya färdigheter på hållbarhetsområdet.

  2. Delad kunskap och lärande– till 2030 ska koncernen utbilda 10 000 bartenders om framtidens hållbara barupplevelse och i hur man utövar ett hållbart värdskap för sina kunder. I det här uppdraget ingår att främja till mindre avfall och utfasning av plastprodukter.