Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

PRODUCERA CIRKULÄRT

Världen består av ändliga resurser, under enorm press. Pernod Ricard åtar sig att minska avfall i varje steg genom att visa upp, producera och distribuera produkterna på sätt som optimerar och bidrar till bevarandet av naturresurser.

  1. Förpackning och avfall– till 2025 kommer Pernod Ricard att förbjuda allt marknadsföringsmaterial tillverkat av engångsplast och till 2030 kommer alla förpackningar och emballage att vara hållbara. Utöver det här ska koncernen fram till 2030 sjösätta fem utvecklingsprojekt som utforskar nya sätt att distribuera vin och sprit, samt bidrar till att öka återvinningsgraden på de tio största marknaderna med låg återvinningsnivå.

  2. Vattenbalans– Pernod Ricard har också tagit fram en plan för att uppnå vattenbalans i avrinningsområden med hög risk (som Indien och Australien) till 2030. Koncernen åtar sig att återföra allt vatten som förbrukas på produktionsanläggningarna i dessa områden.