Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

HÅLLBART VÄRDSKAP

Vin och sprit för samman människor och spelar en viktig roll i samhället. Pernod Ricard har åtagit sig att bekämpa alkoholmissbruk i samhället genom att utveckla verksamheten och marknadsföringen, vidta åtgärder mot skadlig alkoholkonsumtion och är engagera sig tillsammans med intressenter för att få till stånd en verklig förändring.

  1. Alkoholmissbruk – till 2030 ska varje bolag inom koncernen ingå minst ett partnerskapsprogram med syfte att bekämpa alkoholmissbruk.

  2.  Responsible party– till 2030 utökar Pernod Ricard sitt Responsible Party-program globalt för att nå åtminstone en miljon unga vuxna. Responsible Party startades för tio år sedan tillsammans med Erasmus Student Network i syfte att öka studenters kännedom om ansvarsfull konsumtion. Sedan dess har programmet nått 400 000 studenter i Europa.