Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Lagom.jpg

Lagom® Kryddat Brännvin

189 kr,
art.nr. 82709

Varken för mycket eller för lite. En modern ekologisk snaps med lagom smak av dill och kummin i traditionell skandinavisk stil.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  The Absolut Company

 • Alkoholhalt

  25 %

 • Doft

  Frisk och fräsch.

 • Smak

  En fräsch smak av dill följs av en rund och fyllig ton av kummin som avslutas med en förnimmelse av fänkål och fatkaraktär.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

82709 500 ml 189 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Alkoholhalten på 25% vol ger Lagom® Kryddat Brännvin en mjukare och mer balanserad framtoning, utan att kompromissa med smakerna vi förknippar med ett riktigt gott kryddat brännvin. För att lagom är bäst.

Kombinera gärna Lagom® Kryddat Brännvin med klassiska rätter från svenska högtider så som sill, strömming, lax och kräftor. Lägg inte vår snaps i frysen, kylen är lagom.