sv en

Vodka

Absolut Pears

Absolut Pears har en frisk, utsökt smak av mogna päron och precis som övriga medlemmar i produktfamiljen är den tillverkad enbart av naturliga råvaror, utan tillsatt socker eller sötningsmedel.

 • Doft

  Tydlig doft av mjuka päron.

 • Smak

  Fruktig, mjuk och fyllig smak med en lång, lätt torr eftersmak.

 • Land

  Sverige

 • Region

  Skåne

 • Alkoholhalt

  40 %

Absolut Pears fungerar perfekt att bara blanda med Sprite och lite pressad citron eller lime men fungerar lika bra i mer avancerade cocktails. Päron är till exempel utmärkt i kombination med ingefära eller mynta.

Flaskans utformning är elegant med mjuka fina linjer och den organiska päronformen har införlivats i designen.

Absolut Pears finns i Systembolagets Beställningssortiment och kan beställas i butik eller på systembolaget.se

www.absolut.com

Transform Today

Volymer

Art. Nr 20
Volym 700 ml
Pris 255 kr
System bolaget Hämta PDF

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut Martini

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Raspberri Slush

Absolut Raspberri lanserades 2004 och produceras, precis som alla medlemmar i ABSOLUT VODKA-familjen, i Åhus. Absolut Raspberri är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.  Absolut Raspberri har en lång och framgångsrik historia inom segmentet smaksatt vodka. Absolut Citron, den första citrussmakande vodkan som gjorde succé, satte trenden och sen dess har många efterföljare dykt upp. Hallon är en populär smak världen över, även inom vodkasegmentet. Absolut Raspberri har en vild, fyllig och intensiv smak av mogna hallon med ett friskt och fruktigt avslut. Här är ett recept på en färgstark vodkadrink som kan serveras på många roliga sätt!

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut JAG

Läs mer