sv en

Tips - Dryck

Absolut Uncover

Med kreativitet som en av Absoluts starkaste drivkrafter presenteras nu stolt årets Limited Edition flaska – Absolut Uncover.

EOY17 Absolut Uncover Sequin BTS - 6.jpg

Absolut End of Year 2017

Absolut Uncover är en del av Absoluts årliga tradition att ta fram en limiterad utgåva av originalflaskan. Årets glimrande design har inspirerats av nattens magiska skimmer. Flaskan är prydd med ett paljettfodral vars hand-flip funktion möjliggör att du kan forma dina egna mönster i tyget.

 

”Årets limiterade utgåva Absolut Uncover är perfekt för de kommande högtiderna, både som gåva att ge bort och som ett kul tillskott på festen. Paljettfodralet andas studio 54 och hand-flipfunktionen gör att du kan personifiera din flaska och skapa egna personliga mönster”, säger Yann Fränckel, Senior Brand Manager på Pernod Ricard.

Absolut Uncover finns att beställa i Systembolagets beställningssortiment från slutet på november i en begränsad upplaga. Nr 86796, 245 SEK

Inspiration

Tips - Dryck

Absolut Extrakt

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Absolut Rainbow är en ny specialdesignad flaska som lanseras i samband med Stockholm Pride 2017. Flaskan är inspirerad av mångfald, ett av flera områden som Absolut jobbar med för att skapa en mer öppen värld.

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Uncover

Läs mer