Tips - Dryck

Maison Mumm + New Black

​Streetwearmärket New Black designar champageförpackning åt klassiska champagnehuset Maison Mumm.

New Black är ett hyllat svenskt modevarumärke med stark förankring på den svenska och internationella hip hop-scenen. Deras kläder har burits av kända namn så som Tom Hardy, Angel Haze, Stormzy och Noomi Rapace och har hyllats världen över. Varumärket grundades i Göteborg 2010 av Andreas Undén och Elias Gillberg.

New Blacks chefsdesigner Elias Gillberg designade under 2015 en helt ny förpackning för Maison Mumms storsäljare Cordon Rouge. Förpackningen släpptes på Systembolaget i början av mars och såldes under en begränsad tid.

“Det är ett roligt samarbete där vi har fått fria händer att utforma en ny förpackning för Mumm Cordon Rouge. Jag gillar utmaningar i mitt designarbete och att samarbeta med ett företag som gör något så annorlunda mot vad vi sysslar med gör det extra spännande. Att det även rör sig om ett varumärke som jag verkligen gillar personligen är extra roligt!”, säger Elias.

“Maison Mumm har alltid varit ett varumärke som vågat tänja på gränserna och samarbeta med samtidens vinnare och pionjärer. New Black är ett varumärke som vågar utmana normer och hyllar det unga entreprenöriella Sverige”, säger Pierre-Eric Bouvier på Pernod Ricard Sverige.

Utöver designsamarbetet har partnerskapet resulterat i fem events där New Black presenterat Maision Mumm för sin målgrupp.

 

Vill du veta mer? Klicka här!

Inspiration

Tips - Dryck

Stoneleigh Vineyards

I Rapaura, Marlborough ligger det en vingård omgiven av speciella stenar. Förut låg dem gömda under vattnet i floden. I dag bäddar stenarna in rader av vinrankor och ligger till grund för Stoneleigh Vineyards.

Läs mer

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

Enligt gammal tradition

Läs mer

Tips - Dryck

Nyhet: Pinot Grigio

Jacob’s Creek Lighter Alcohol Pinot Grigio finns på Systembolaget från och med 1 juni 2016.

Läs mer

Tips - Dryck

Minttu Polar Pear

Läs mer

Tips - Dryck

Luxury Range - Absolut Elyx

Läs mer