Tips - Dryck

Maison Mumm + New Black

​Streetwearmärket New Black designar champageförpackning åt klassiska champagnehuset Maison Mumm.

New Black är ett hyllat svenskt modevarumärke med stark förankring på den svenska och internationella hip hop-scenen. Deras kläder har burits av kända namn så som Tom Hardy, Angel Haze, Stormzy och Noomi Rapace och har hyllats världen över. Varumärket grundades i Göteborg 2010 av Andreas Undén och Elias Gillberg.

New Blacks chefsdesigner Elias Gillberg designade under 2015 en helt ny förpackning för Maison Mumms storsäljare Cordon Rouge. Förpackningen släpptes på Systembolaget i början av mars och såldes under en begränsad tid.

“Det är ett roligt samarbete där vi har fått fria händer att utforma en ny förpackning för Mumm Cordon Rouge. Jag gillar utmaningar i mitt designarbete och att samarbeta med ett företag som gör något så annorlunda mot vad vi sysslar med gör det extra spännande. Att det även rör sig om ett varumärke som jag verkligen gillar personligen är extra roligt!”, säger Elias.

“Maison Mumm har alltid varit ett varumärke som vågat tänja på gränserna och samarbeta med samtidens vinnare och pionjärer. New Black är ett varumärke som vågar utmana normer och hyllar det unga entreprenöriella Sverige”, säger Pierre-Eric Bouvier på Pernod Ricard Sverige.

Utöver designsamarbetet har partnerskapet resulterat i fem events där New Black presenterat Maision Mumm för sin målgrupp.

 

Vill du veta mer? Klicka här!

Inspiration

Tips - Dryck

Inkludera alla med UnVINED

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Nyhet: Pinot Grigio

Jacob’s Creek Lighter Alcohol Pinot Grigio finns på Systembolaget från och med 1 juni 2016.

Läs mer

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

Historien om Irish Coffee

Läs mer

Tips - Dryck

Ballantine’s - Nu som single malt!

Nu presenteras för första gången de viktigaste destillerierna i Ballantine's berömda blend som individuella single malts. En unik lansering där de två destillerierna Miltonduff och Glenburgie står på egna ben i Ballantine’s sortiment.

Läs mer