sv en

Tips - Dryck

Maison Mumm + New Black

​Streetwearmärket New Black designar champageförpackning åt klassiska champagnehuset Maison Mumm.

New Black är ett hyllat svenskt modevarumärke med stark förankring på den svenska och internationella hip hop-scenen. Deras kläder har burits av kända namn så som Tom Hardy, Angel Haze, Stormzy och Noomi Rapace och har hyllats världen över. Varumärket grundades i Göteborg 2010 av Andreas Undén och Elias Gillberg.

New Blacks chefsdesigner Elias Gillberg designade under 2015 en helt ny förpackning för Maison Mumms storsäljare Cordon Rouge. Förpackningen släpptes på Systembolaget i början av mars och såldes under en begränsad tid.

“Det är ett roligt samarbete där vi har fått fria händer att utforma en ny förpackning för Mumm Cordon Rouge. Jag gillar utmaningar i mitt designarbete och att samarbeta med ett företag som gör något så annorlunda mot vad vi sysslar med gör det extra spännande. Att det även rör sig om ett varumärke som jag verkligen gillar personligen är extra roligt!”, säger Elias.

“Maison Mumm har alltid varit ett varumärke som vågat tänja på gränserna och samarbeta med samtidens vinnare och pionjärer. New Black är ett varumärke som vågar utmana normer och hyllar det unga entreprenöriella Sverige”, säger Pierre-Eric Bouvier på Pernod Ricard Sverige.

Utöver designsamarbetet har partnerskapet resulterat i fem events där New Black presenterat Maision Mumm för sin målgrupp.

 

Vill du veta mer? Klicka här!

Inspiration

Tips - Mat

Valentine med Absolut Elyx och Sophies Canelé

Läs mer

Recept - Dryck

Lillet Vive

Häll upp Lillet i ett glas tillsammans med 4-5 isbitar. Addera tonic och garnera med jordgubbar, gurka och färsk mynta.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Bålen är tillbaka

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Lime

Absolut kompletterar nu sin citruskollektion med Absolut Lime, en vodka smaksatt med helt naturliga ingredienser. Absolut Limes friska och tydliga smak av nypressad lime utgör en perfekt grund för såväl enkla som mer avancerade drinkar.

Läs mer

Tips - Dryck

ABSOLUT MIXT - Ny produkt i stilren design

Läs mer