sv en

Tips - Dryck

Förvänta dig det oväntade med Absolut Facet Limited Edition

Absolut presenterar sin senaste limited edition flaska, Absolut Facet, en blå flaska i asymmetrisk design. Flaskans vanligtvis runda former har beskurits likt en ädelsten, vilket låter ljusets reflektioner ge flaskan ett nytt, unikt utseende i varje vinkel. Något som symboliserar de många olika riktningar en #AbsolutNight kan ta.

Estetiken är en påminnelse om de magiska ögonblick som uppstår i nattlivet, att de bästa kvällarna är de spontana kvällarna. Som uppföljare till förra årets Absolut Electriks tvillingflaskor i metallic blå och silver, är Absoluts Facet det senaste tillskottet i Absoluts mycket uppskattade tradition att lansera en unikt designad flaska i slutet av varje år. Tidigare limited editions inkluderar Absolut Warhol med Andy Warhols ikoniska Absolutmålning tryckt på flaskan och Absolut Unique med fyra miljoner unikt designade flaskor.

”Med Absolut Facet limited edition vill vi fira det oväntade och uppmuntra folk att vara öppna för de olika äventyr en natt kan ta dig med på. Vi tror att de bästa nätterna uppstår ”out of the blue” – oplanerade och spontana. För att ytterligare påvisa detta strävar vår senaste kampanj, #AbsolutNights, efter att inspirera människor till spontana kvällar och nya bekantskaper man gör längs vägen”, säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Absolut Facet limited edition består av omkring 2,5 miljoner flaskor som distribueras världen över från oktober 2016.

Inspiration

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Lime

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Elyx

ABSOLUT ELYX är en hyllning till den långa svenska traditionen av vodkatillverkning och produktionen har skett enligt gamla kunskaper som förts vidare från generation till generation av vodkatillverkare. Det innebär att ABSOLUT ELYX är skapad av finaste vintervete som destillerats i en koppardestillator från 1929.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Historien om Gin & Tonic

Läs mer

Tips - Dryck

St. Patrick's Day

En St. Patrick's Day-hälsning från Claire Gavin, vår Jameson Brand Ambassador i Sverige!

Läs mer