sv en

Tips - Dryck

Förvänta dig det oväntade med Absolut Facet Limited Edition

Absolut presenterar sin senaste limited edition flaska, Absolut Facet, en blå flaska i asymmetrisk design. Flaskans vanligtvis runda former har beskurits likt en ädelsten, vilket låter ljusets reflektioner ge flaskan ett nytt, unikt utseende i varje vinkel. Något som symboliserar de många olika riktningar en #AbsolutNight kan ta.

Estetiken är en påminnelse om de magiska ögonblick som uppstår i nattlivet, att de bästa kvällarna är de spontana kvällarna. Som uppföljare till förra årets Absolut Electriks tvillingflaskor i metallic blå och silver, är Absoluts Facet det senaste tillskottet i Absoluts mycket uppskattade tradition att lansera en unikt designad flaska i slutet av varje år. Tidigare limited editions inkluderar Absolut Warhol med Andy Warhols ikoniska Absolutmålning tryckt på flaskan och Absolut Unique med fyra miljoner unikt designade flaskor.

”Med Absolut Facet limited edition vill vi fira det oväntade och uppmuntra folk att vara öppna för de olika äventyr en natt kan ta dig med på. Vi tror att de bästa nätterna uppstår ”out of the blue” – oplanerade och spontana. För att ytterligare påvisa detta strävar vår senaste kampanj, #AbsolutNights, efter att inspirera människor till spontana kvällar och nya bekantskaper man gör längs vägen”, säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Absolut Facet limited edition består av omkring 2,5 miljoner flaskor som distribueras världen över från oktober 2016.

Inspiration

Tips - Dryck

ABSOLUT MIXT - Ny produkt i stilren design

Sommaren 2017 lanserar Absolut en helt ny produkt, Absolut Mixt. En färdigmixad dryck förpackad i stilren design.

Läs mer

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

St. Patrick's Day

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Absolut Rainbow är en ny specialdesignad flaska som lanseras i samband med Stockholm Pride 2017. Flaskan är inspirerad av mångfald, ett av flera områden som Absolut jobbar med för att skapa en mer öppen värld.

Läs mer

Tips - Dryck

Luxury Range - Absolut Elyx

Läs mer

Tips - Dryck

Inkludera alla med UnVINED

Läs mer