sv en

Tips - Dryck

Absolut Electrik

Absolut fortsätter med traditionen att vid årsskiftet släppa en begränsad upplaga flaskor i nyskapande design. Den första december 2015 lanseras ABSOLUT Electrik!

Absolut-Electrik_Group_Packshot_Black-750ml_39305_0.jpg

De semitransparenta flaskorna finns i två färger, den ena representerar Absoluts signaturblå färg och den andra den elektriska ledningsförmågan hos silver. Tillsammans för flaskornas reflektioner tankarna till blinkande ljus och pulserande rytmer. Flaskan innehåller samma svenska vodka som i orginalet Absolut Original Vodka. Gjort på naturliga ingredienser och fri från adderat socker.

 

 ”Den kraftfulla designen på Absolut Electrik-flaskorna förkroppsligar Absoluts mål att transformera natten bortom det ordinära. Grundad på succén med vår senaste Absolut Nights-kampanj, där vi omvandlade olika element i nattlivet i städer runt om i världen, inspirerar vi nu konsumenter att skapa sina egna Absolut Nights i hemmet” säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Flaskan finns att köpa fram till 31 december 2015. Den globala upplagan är på 2,5 miljoner flaskor och finns i Systembolagets beställningssortiment. Absolut Electrik går även att beställa på absolutelectrik.se.

Beställ på absolutelectrik.se eller på systembolaget, Silver artikelnr: 86535, 239 kr. Blå artikelnr: 85037, 239 kr.

Enjoy Absolut Electrik Responsibly!

 

Prenumerera på Absolut News!

Inspiration

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

Enligt gammal tradition

Läs mer

Tips - Dryck

Zonin Prosecco 1821 - En riktigt bra Prosecco

Zonins Prosecco 1821 är en perfekt aperitivo eller bubbel på kalas där man vill bjuda på gott, fräscht och prisvärt vin. Zonin Prosecco har sin egen helt unika produktionsmetod där 50% av vinet har fått jäsa i låg temperatur för att locka fram alla smakerna. Vinet blandas sedan med ojäst must och man får ett vin med mycket stor fräschör och tillgänglighet. Vinmakaren är italienska Franco Giacosa.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Elyx

Läs mer

Tips - Dryck

Inkludera alla med UnVINED

Trenden med alkoholfritt vin fortsätter att hålla i sig och nu är utbudet större än någonsin. Borta är dagarna då den som inte vill dricka alkohol på en middag endast blir erbjuden läsk eller vatten. Genom att bjuda på Jacob's Creek UnVINED får du alla gäster att känna sig inkluderade.

Läs mer