sv en

Tips - Dryck

Absolut Electrik

Absolut fortsätter med traditionen att vid årsskiftet släppa en begränsad upplaga flaskor i nyskapande design. Den första december 2015 lanseras ABSOLUT Electrik!

Absolut-Electrik_Group_Packshot_Black-750ml_39305_0.jpg

De semitransparenta flaskorna finns i två färger, den ena representerar Absoluts signaturblå färg och den andra den elektriska ledningsförmågan hos silver. Tillsammans för flaskornas reflektioner tankarna till blinkande ljus och pulserande rytmer. Flaskan innehåller samma svenska vodka som i orginalet Absolut Original Vodka. Gjort på naturliga ingredienser och fri från adderat socker.

 

 ”Den kraftfulla designen på Absolut Electrik-flaskorna förkroppsligar Absoluts mål att transformera natten bortom det ordinära. Grundad på succén med vår senaste Absolut Nights-kampanj, där vi omvandlade olika element i nattlivet i städer runt om i världen, inspirerar vi nu konsumenter att skapa sina egna Absolut Nights i hemmet” säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Flaskan finns att köpa fram till 31 december 2015. Den globala upplagan är på 2,5 miljoner flaskor och finns i Systembolagets beställningssortiment. Absolut Electrik går även att beställa på absolutelectrik.se.

Beställ på absolutelectrik.se eller på systembolaget, Silver artikelnr: 86535, 239 kr. Blå artikelnr: 85037, 239 kr.

Enjoy Absolut Electrik Responsibly!

 

Prenumerera på Absolut News!

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Bålen är tillbaka

Kanske minns man den bålen som man snabbt slängde till en varm sommardag, lite lätt småstressad när de första gästerna kom gående över gräsmattan. Är du inte bålfreak så har det hänt mycket sedan dess. Drycken tar numer plats på finkalasen. Snyggt, socialt och lätt att förbereda. Här är lite smarta tips.

Läs mer

Tips - Dryck

Luxury Range - Absolut Elyx

Läs mer

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

Enligt gammal tradition

Familjen Zonin – vinmakare sedan 1821 och ägare till egendomen Rocca di Montemassi lanserar ett nytt vin i Sverige gjord enligt traditioner från 1400-talet. ”- Detta är ett speciellt vin där vi tar tillvara på en unik bevarad framställningsmetod med lång historia som våra förfäder en gång uppfann. Resultatet är ett vin med stor intensitet och torkad frukt med kryddighet och aromer av cassis, plommon och tobak.” förklarar vinmakaren Frederico Giovannetti.

Läs mer

Tips - Dryck

Luxury Range - Perrier Jouët Belle Epoque

Läs mer