sv en

Recept - Dryck

Absolut Ruby Collins

Absolut Ruby Red är smaksatt med grapefrukt som ger vodkan en ren och uppfriskande karaktär. Vodkan har fått sitt namn Ruby Red från en alldeles speciell sorts grapefrukt. Grapefrukt är den mest sofistikerade av alla citrusfrukter och ger en frisk vodka med behaglig smak och arom. Passar utmärkt ren eller i drinkar och cocktails.

En del Absolut Ruby Red
En halv del färsk citronjuice
En halv del sockerlag
3 delar Club Soda
 

INSTRUKTIONER

Häll alla ingredienser i ett highballglas fyllt med is.

Garnera med en rosa grapefruktsklyfta.

 

 

Absolut Ruby Red lanserades 2006 och produceras precis som övriga Absolut-medlemmar, i Åhus. Absolut Ruby Red är gjord av endast naturliga råvaror. 

Inget socker är tillsatt.

 

Prenumerera på Absolut News!

 

Inspiration

Recept - Dryck

Runaway Chic

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Ginger Bolt

Läs mer

Recept - Dryck

Grand Swizzle

Bakom varje flaska Absolut finns en mer än 400-årig tradition. Allt började 1879 när entreprenören och legenden Lars Olsson Smith, även känd som ”Brännvinskungen”, introducerade Absolut Rent Brännvin, föregångaren till dagens Absolut Vodka. Det är han som är avbildad på Absolut flaskans medaljong. Detta är en uppfriskande vodkadrink med smak av lime.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Martini

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Coffee Tonic

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Neon Nights

Varje droppe Absolut produceras i Åhus. I Skåne växer vetet, som ger Absolut dess mjuka sädeskaraktär. Absolut görs av höstvete eftersom många hundra års erfarenhet har visat att denna vetesort är idealisk för tillverkning av kvalitetsvodka. Även Absoluflaskan, som inspirerats av en svensk medicinflaska från 1700-talet, tillverkas i Åhustrakten. Avnjut Absolut Vodka i den här uppfriskande drinken med smak av ingefära, grapefrukt, citron och hallon.

Läs mer