sv en

Porträtt - Dryck

Marina Misisca Absolut Graduate

Marina är Pernod Ricard Swedens nyaste resurs på Absolut och vi kommer att träffa henne framöver i olika delar av Sverige i flera spännande projekt.

Marina har precis spenderat ett år i Milano där hon har jobbat med Absolut Vodka på den italienska marknaden. En av anledningarna är hennes italienska rötter, hennes pappa kommer från Kalabrien i södra Italien.

Varför intresseras du av Absolut?

Absolut har alltid varit ett varumärke som har intresserat mig och anledningen till och jag sökte mig för att jag ville jobba med ett varumärke som jag kan identifiera mig med. Absolut är inte bara intressant på grund av att det är ett ”life style brand”, eller för att man ligger i framkant med vad som är innovativt och hett just nu. Varumärket tar även en tydlig position i viktiga samhällsfrågor (ex. Limited Edition flaskan Colors som firar Pride). En annan anledning till att arbeta med Absolut är de härliga människorna som är en del av kulturen; varma, målinriktade och en #absolutfamily.

Vodka har dessutom alltid varit det självklara valet för mig i en drink, vilket gör mig extra stolt när jag dricker Absolut Vodka som kommer från Åhus i Sverige.

Inspiration

Porträtt - Dryck

G.H. Mumms Chef De Caves på besök i Sverige

Läs mer

Porträtt - Dryck

Mikael Sundström

Läs mer

Porträtt - Dryck

Matsalsproffs på dryck och upplevelser

Våra Drycker träffar Annelie Öster. Hon är proffs inom drycker och det vi kallar matsalshantverk. Hon vet hur vi ska servera våra gäster och skapar en äkta och minnesvärd upplevelse. Något som vi tror är viktigare än någonsin idag när just upplevelser står i topp på mångas önskelistor.

Läs mer

Porträtt - Dryck

Marina Misisca Absolut Graduate

Läs mer

Porträtt - Dryck

Whiskyprovningar med stort engagemang

Läs mer

Porträtt - Dryck

Rebekah Richardson

Rebekah Richardson är en av Australiens främsta vinmakare när det kommer till mousserande viner.

Läs mer